Uitstekend Binnenkijken Eigenaresse Interieurwinkel Huiszwaluw 16

Uitstekend Binnenkijken Eigenaresse Interieurwinkel Huiszwaluw 16 photo

Uitstekend Binnenkijken Eigenaresse Interieurwinkel Huiszwaluw 16 in verband meubels complete woonkamer gecombineerd met meubels assen in iets moois pak meubels stralen en meubels bergen op zoom die in woonwinkel den haag beste home decoration

Laat uzelf een dagje uit, Spring op uw fiets en bezoek de mooiste interieur winkels in onze hoofdstad. We zetten de mooiste winkels (willekeurige volgorde) op een rij. Merchant gegarandeerd!

De 14 mooiste thuis winkels in Amsterdam

De mooiste woonwinkels van onze hoofdstad zijn verspreid buiten de stad. We zetten de mooiste interieur adressen op een rij. Grijp de fiets en ontdek deze 14 schatten!

Wilt u liever ergens anders winkelen? Bekijk de mooiste interieur adressen in Maastricht en ontdek de Arnhemse hotspot.

Interieurwinkel Dordrecht

Interieurwinkel Mobilia Mobilia

Mobilia Mobilia bevindt zich op Utrechtsestraat 62. Hier wandel je eindeloos over label different en jeffen de mooiste van niet minder dan 140 Label design. Overweeg Flexform, Gubi, Louis Poulsen, dan Tradisi, Moroso, classicon en Tom Dixon. Extra inspirative recht je op de Tumblr pagina van Mobilia.

Interieurwinkel Delft

Meer hotspot in Amsterdam?

  • Anna + Nina open slaapkamer tweede
  • Merchant pop-up gekaapt opening
  • Waterkant Amsterdam is geopend voldoen aan een zeer mooi terras
  • Proberen & testen: Loft Amsterdam
  • Kijk naar binnen bij de gepaarde galerij Casper Reinders

Interieurwinkel Utrecht

Interieurwinkel Pol potten Amsterdam

De even vlam, maar de inspanning meer dan de moeite waard. Neem de brug naar Java eiland en sla af naar de KNSM-Laan 39. Bij Pol potten kom je voor het beste porselein en glaswerk. Maar ook voor kleurrijk meubilair van merken als Gelderland en Linteloo. Voor speciale keukens op maat, bent u hier aan het juiste adres.

Interieurwinkel Rotterdam

Interieurwinkel Harvest & bedrijf

In de winkel van Harvest & bedrijf bij Tweede Helmersstraat 90-96 (Amsterdam West) Word je omringt met de ‘ Harvest ‘ (ruiten) van eigenaren Jeroen Woltman en Denise van Gastel. Van meubels tot stoffen, van tijdschriften tot muziek. Stuk voor stuk sfeermakers voor uw interieur, van merken als afkomstig en verkocht, Lola & Kate en atelier de L’Armée. Heb je je eigen vondsten? Dan geven de verleidelijke geur van koffie in de winkel, van de Janeiro van voorover koffiebranders.

Interieurwinkels Haarlem

Interieurwinkel bevroren fontein

De bevroren fontein op de Prinsengracht 645 is begit in de hoofdstad. Het geheim van deze winkel? De combinatie tussen klassieke meubelstukken en nieuwe ontwerpen van hedendaagse ontwerpers. Velen van hen komen uit nationale en internationale kunstacademies en exposeren hun collecties hier.

Interieurwinkel

Interieurwinkel Dotshop

Voor rust, netheid en regelmatigheid van het huis ga je naar Dotshop. Defensieve en lichte uitstraling van de winkel brengt u als bezoeker van Karat. De drie Dotshop vestigingen van Amsterdam op de Haarlemmerdijk 46, de J.P. Heijestraat 108 en van Woustraat 122-128 (en één in Haarlem) zijn gevuld met vele meubels, gordijnen en geschenken. Mooie stoffen en een aantrekkelijke afdruk vormen de spil bij dot, wat staat voor Desain op textiel.

Vacature Interieurwinkel

Interieurwinkel & klevering

Gift knikte, een nichtje van je minnaar? Klevering biedt altijd een oplossing. Voldoet snel, dan beter van anderen. Hay, Iittala, FERM-Living en het eigen merk & K Amsterdam slagen hier altijd. De vestiging & klevering centraal op de Haarlemmer 8 is op de redactionele favoriet vanwege een mooi aanbod van theedoeken. Op & klevering Zuid, bij Jacob Obrechtstraat 19a in Amsterdam Zuid, vindt u kookboeken en accessoires, Tom Dixon wannehaves en-in het seizoen-de mooiste kerstversiering. In winkels beide is een goede hoek voldoen prima goed voor de kleintjes.

Goedkope Interieurwinkels

Interieurwinkel Hay Amsterdam

Ons geduld werd lange tijd op de proef gesteld, maar op september is dit eindelijk klaar. Hay Amsterdam opende zijn deuren op Spuistraat 281, vlakbij de Kalverstraat. De bleim is meer dan de moeite waard. De grote winkel is aan de nok gevuld mooie spullen uit de Deense meubelmerk. Denk aan meubels van lichte pastelkleuren, stoelen gemaakt van kaal hout, een berk tak en kleurrijke assortiment van kantoor-en schrijf artikelen. Ook voor de badkamer vindt u mooie accessoires en bijvoorbeeld handdoeken.

Interieurwinkel Maastricht

Interieurwinkel Maison nl

In de kamer al zo sfeervol Utrechtsestraat (die opent op het Rembrandtplein) loopt u op nummer 118 bump in Maison nl. In commitment je niet komen voor een nieuwe koffietafel Bank nieuw, maar voor de kleine dingen. Voor elite mode, kleine meubels en Spesial, zoals ze zeggen. Kunst van gedroogde planten op de muur, een exotisch uitziende vaas van lederen slippers voor de kleintjes, die niet zou worden op zijn plaats in een stijlvol versierde showcase.

Interieurwinkel Amsterdam

Leave a Reply